Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید قناد با انتقاد از روند برنامه‌سازی‌های تلویزیون در حوزه کودک در سال‌های اخیر گفت: ما از ۱۵ سال گذشته به این طرف آهنگی برای کودکان که در یادها بماند نداشته‌ایم. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نشست تخصصی با موضوع کودکان و نوجوانان در سالن آینه جام جم واقع در ساختمان اداره‌کل روابط عمومی صداوسیما برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست تعدادی از تهیه‌کنندگان حوزه کودک در تلویزیون از جمله فاطمه شیرازی مقدم تهیه‌کننده فصل جدید برنامه «رنگین کمان» و مجید قناد مجری باسابقه کودک حضور داشتند.

قناد در نشست تخصصی با موضوع برنامه‌های کودک و نوجوان، با بیان اینکه در گذشته برنامه‌های خردسال، کودک و نوجوان هر کدام در ساعاتی جداگانه و مشخص پخش می‌شد، تصریح کرد: تهیه‌کننده‌ای بود که فقط برای خردسال برنامه می‌ساخت و تمرکزش در همان حوزه بود.

وی افزود: ما هم زمانی در حوزه برنامه‌های کودک بِرندسازی داشتیم اما تا آمدند جان بگیرند، قطع شدند. مانند «سنجد» و «هادی و هدی». در 15 سال اخیر ما آهنگی برای کودک که در خاطره‌ها مانده باشد نداریم. این‌ هم نوعی برندسازی بود و برایش تلاش می‌شد. یک دست صدا ندارد. خردسالان الان ما اگرچه خردسال‌اند اما ذهنشان کودک است و ذهن کودکان، نوجوان است. باید روی این مسائل کار کنیم. بچه‌های الان بچه ‌های سال 1362 نیستند. ما باید خودمان را با آن‌ها همراه کنیم.

قناد در بخشی دیگر از صحبت‌هایش از برنامه‌سازانی که در گذشته در حوزه کودک برنامه می‌ساختند مانند بیژن بیرنگ و مسعود رسام یاد و عنوان کرد که باید از آن‌ها تشکر و قدردانی کرد.

او در ادامه گفت: خبرنگاران از من می پرسند که برنامه‌های کودک چطور است؟ به خودشان هم گفته‌ام آن‌ها باید یک هفته برنامه کودک تماشا کنند بعد ببینند من چقدر درست گفتم؟ شاید من چیزی را که خودم دوست دارم گفته‌ام.

قناد افزود: در آن زمان‌ها برنامه هنوز تمام نشده ارزیابی می‌شد و ما باید توضیح می‌دادیم که چرا برنامه افت داشته است و یا اگر دیده شده چرا دیده شده است؟ اینکه حس کنیم زیره ذره‌بینیم خوب است. فکر می‌کنم این نظرسنجی‌ها لازم است.  

فاطمه شیرازی‌مقدم تهیه‌کننده برنامه «رنگین کمان» نیز در بخشی از صحبت‌هایش در این جلسه عنوان کرد که شناخت مخاطب می‌تواند به برنامه‌سازان کمک کند تا به چیزی که می‌خواهند برسند و برنامه هم برای مخاطب جذابیت داشته باشد.

او افزود: من هر هفته 50 دقیقه آنتن را در اختیار دارم سعی کرده‌ام فضای برنامه فضای شادی باشد. برنامه موزیکال و دارای محتوای آموزشی باشد. رنگین کمان این هفته 36 قسمتش تمام و بعد فصل جدیدش آغاز می‌شود. ما در ساخت برنامه باید مناسب‌های مذهبی را در نظر بگیریم. زبان فارسی هم اهمیت زیادی دارد. ما سعی می‌کنیم مهارت‌های ساده را در قالب قصه به بچه‌ها آموزش دهیم.

چرا "ایل‌دا" با گویش خودش صحبت نمی‌کند؟/ آیا تلویزیون در ساخت سریال‌های اقوام جدّی است؟تلویزیون برای معلولان و سالمندان ویژه‌برنامه می‌سازد

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رسانه ملی مجریان تلویزیون برنامه کودک و نوجوان تلویزیون رسانه ملی مجریان تلویزیون برنامه کودک و نوجوان تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۸۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرهای خوش برای معلمان/ یاباهای مدرسه ساماندهی می شوند

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم احمدی لاشکی با بیان اینکه بزرگداشت مقام معلم فقط به بهانه یک روز و ۱۲ اردیبهشت نیست گفت،: همه موظفیم برای تکریم این مقام همه روزه تلاش کنیم.

وی با عنوان اینکه معلم تا پایان عمر معلم است، ادامه داد: اینکه در هفته معلم به پیشکسوتان عددی داده نمی‌شود قابل تحمل است و باید این مسئله زیربنایی اصلاح شود.

احمدی با بیان اینکه معلم عامل توسعه است و اگر قرار باشد تحولی اتفاق بیفتد منشأ آن از انسان و آموزش و پرورش است، تصریح کرد: اگر جامعه به معلم بها بدهد آینده کشور را ساخته است و برای نظام تعلیم و تربیت چند عنصر از جمله فضای آموزشی، کتاب و بودجه و مهم‌تر از همه معلم نیاز است.

معاون حقوقی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش رکن اساسی برای اجرای تحول است و معلمی که باور داشته باشد رکن این محور خواهد بود.

احمدی گفت: در برنامه تحولی اقدامات خوبی را شروع کردیم و اتفاقات بزرگی در سه سال گذشته رقم خورده است و تأسیس سازمان ملی تربیت کودک از اقدامات مهم است.

وی با بیان اینکه اکنون مهد کودک‌ها و پیش دبستانی‌ها در اختیار سازمان دیگری بودند و به گونه‌ای خاص آموزش می‌دادند ادامه داد این در حالی که در هیچ جای دنیا بخشی از آموزش در اختیار وزارتخانه دیگر و بخشی در اختیار آموزش و پرورش نیست.

وی با بیان اینکه ۷ میلیون کودک زیر ۷ سال در کشور وجود دارد گفت: برای این تحول باید رتبه بندی رخ می‌داد و الحمدلله نظام رتبه‌بندی معلمان انجام شد.

احمدی با عنوان اینکه رتبه و درجه در نظام رتبه بندی مهم نیست، گفت: اساسنامه نهضت سوادآموزی در برنامه هفتم تغییر پیدا خواهد کرد افزوده برای معلمان فعال در مدارس غیردولتی نیز مصوبه گرفته شده است و قانون شدید اعلام می‌کند که در مدارس غیر دولتی و باید قانون کار کامل پرداخت شود.

معاون حقوقی وزارت آموزش و پرورش گفت: در قانون بودجه سال جاری رقمی برای نیروهای خدماتی آموزش و پرورش در نظر گرفته شده است، همچنین برای جذب ۲۰۵ هزار نیروی انسانی سهمیه گرفته شده است.

وی ساماندهی باباهای مدرسه و نیروهای خدماتی را از برنامه‌های مهم ذکر کرد.

کد خبر 6097942

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله
  • خبرهای خوش برای معلمان/ باباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • خبرهای خوش برای معلمان/ یاباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • دو روی سکه معلم بلاگری/کاهش هوش هیجانی دانش آموزان با تولید محتوا از آن‌ها
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • برنامه تلویزیونی «امتداد» آماده نمایش شد/ بررسی فلسفی حوزه‌های مختلف فرهنگ عامه 
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • بررسی تحولات اخیر باشگاه استقلال تهران در مجله فوتبال